Planeringen för Karlsborgsveckan är i gång

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Enfärgad bild med Karlsborgsveckans logga.

18 april 2024

Under den första veckan i september går Karlsborgsveckan av stapeln. Veckan går ut på att aktiviteter ordnas för, av och med kommunens invånare och detta gäller privatpersoner, föreningar och företag – ”Alla ska som vill och kan, hoppas jag, vilja vara med” säger kommunchef Kajsa Eriksson Larsson.

Under de senaste veckorna har planeringen för Karlsborgsveckan dragit i gång. Ett sju dagar långt evenemang som planeras att fyllas med aktiviteter. Aktiviteterna är det karlsborgarna som står för medan kommunen är med och stöttar och samordnar arrangemanget. Det som är planerat i nuläget är Guldgalan som är på lördagskvällen. Karlsborgsveckan är ”En vecka för, av och med karlsborgare” menar Kajsa. ”Första veckan i september (2–8/9) hoppas vi tillsammans kunna erbjuda aktiviteter för alla åldrar”, berättar Kajsa. 

 

Från det lilla till det stora

Veckan är öppen för att fyllas med det karlsborgarna vill anordna, allt från stickcafé, loppis eller hantverksskola till maraton, paddling eller jakt. ”Det finns säkerligen hur många idéer som helst, så fundera och hör av dig/er med vad du/ni skulle vilja bjuda upp till.” säger Kajsa.

 

Kan du tänka dig att vara med på något sätt? Skicka in din idé till karlsborgsveckan@karlsborg.se