Sommarlov med Kabyssen

Telefon
0505-17039

Besöksadress
Kungsgatan 16

Postadress
546 22 Karlsborg

Sommarlov, sol och lata dagar! Visst är det härligt att bara ta det lugnt och slappa ibland, men om du får lite spring i benen är Kabyssen det rätta stället att hänga på. Vi ordnar aktiviteter och har öppet vissa dagar hela sommarlovet.

Under sommaren kommer vi tillsammans med våra sommarvärdar, Kulturstugan, Moliden och Biblioteket ha olika gratis sommarlovsaktiviteter för barn och ungdomar i Karlsborg.

OBS! Under rådande pandemi kan programmet komma att ändras p.g.a ändringar i restriktioner och rekommendationer.

Vi håller er uppdaterade löpande på denna sida och i sociala medier kring förändringar i vårt program. Håll utkik efter förändringar med kort varsel!

Kabyssen inleder sommaren med en Äventyrsdag i Granvik tisdag den 15 juni för er som gått i åk 7 och uppåt. Vi kommer även att ha en aktivitsdag per vecka under sommaren och en dag i veckan kommer vi nu äntligen att öppna upp och välkomna er som gått i åk4-6 tillbaka till oss. Under v.30 (28/7 - 31/7) kommer vi att ha ett teaterläger för er som är mellan 9-12 år.


Vi kommer att ha öppet vissa dagar under hela sommarlovet. Välj aktuell vecka och kolla in vad vi har planerat, vilka dagar och vilka åldrar det gäller för samt våra öppettider.

Man föranmäler sig till anvisade aktiviteter på Kabyssen under ordinarie öppettider eller via sms 072-858 70 39. I övrigt fall gäller drop-in med reservation för att vi har ett max antal enligt gällande restriktioner.  


Alla aktiviteter är gratis och vi har öppet hela sommaren, dock inte alla dagar. Så slå en titt på hur vi har öppet i sommar så ni inte missar oss. 

Nytt för i år är att vi har Sommarvärdar ute på byn som kommer att hålla i lite pop-up aktiviteter - håll utkik efter dem och delta gärna i deras aktiviteter på ett Corona-säkert sätt.