Blanketter

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Som förtroendevald behöver du fylla i ett antal blanketter. Det framgår under varje blankett vem som behöver fylla i den och vart den ska lämnas efter att du skrivit under den. Om du inte har tillgång till egen skrivare kan du kontakta receptionen i kommunhuset som hjälper dig att skriva ut blanketterna.

Samtycke om behandling och publicering av personuppgifter - förtroendevalda 

På kommunens externa webbplats publicerar vi kontaktuppgifter för dig som förtroendevald, därav behöver vi ditt samtycke genom att du fyller i blanketten Samtyckte om behandling av personuppgifter - förtroendevalda

Blanketten ska lämnas/skickas till Karlsborgs kommun, kanslienheten.

Sekretessförbindelse

Som förtroendevald får du skriva på en sekretessförbindelse för förtroendevalda där du försäkrar att du inte talar om eller för vidare på annat sätt, sådant som du får reda på om enskilda människors personliga förhållanden.

Blanketten ska lämnas/skickas till Karlsborgs kommun, kanslienheten.

Fullmakt för postöppning

Det är innehållet och inte adresseringen som avgör om post blir allmän handling. Därav krävs en Fullmakt för postöppning från dig som förtroendevald till Karlsborgs kommun att post som är adresserad och sänds till kommunen får öppnas av den person som har hand om postöppningen.

Blanketten är bara obligatorisk för ordförande och kommunalråd. Ska lämnas/skickas till Karlsborgs kommun, kanslienheten.

Intyg för förlorad arbetsinkomst

Vid förändring av inkomst, behöver förtroendevalda som inte har en anställning i Karlsborgs kommun, till löneenheten i Skövde kommun, lämna in Intyg för ersättning för förlorad arbetsinkomst från arbetsgivaren. Retroaktiv höjning av belopp kan inte ske.

För dig se är egenföretagare, se Regler för ekonomisk ersättning för förtroendevalda i Karlsborgs kommun.

Postadress: Karlsborgs kommun, 546 82 Karlsborg