Kommunen som arbetsgivare

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Kontakter

Unga människor siluett i olika färger

Finns det någon annan arbetsgivare som kan erbjuda ett så varierat utbud av yrken som en kommun?

Här samas många olika yrken
Här kan du arbeta inom så vitt skilda områden som fastighetsskötsel, bibliotek, ekonomi, barnomsorg, skola och äldrevård. Oavsett vad du arbetar med i Karlsborgs kommun så erbjuds du omväxlande arbetsuppgifter och goda möjligheter att påverka ditt arbete. 

Stanna kvar, och gå vidare
Det innebär också att det finns utrymme att utvecklas i arbetet. Du kanske vill prova något annat än det du först anställs som; bli specialist, chef eller helt enkelt bli bättre på det du gör. Du kan alltså både stanna kvar och gå vidare. Hos oss finns möjligheterna!

Ta gärna del av kortfilmen om varför vi har Sveriges viktigaste jobb!

Personalen är den viktigaste resursen
Hos oss är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. För att ge våra medarbetare bra möjligheter att kombinera arbetsplatsens krav, sina egna behov och privatlivet på ett utvecklande sätt eftersträvar vi också flexibla arbetsformer och arbetstider när det är möjligt utifrån verksamhetens behov.

Rekryteringsbehov
Vi är en stor organisation med en medelålder på ca 47 år och vi har ständigt medarbetare som går i pension eller av andra anledningar byter jobb. 
Kommunen har med andra ord alltid ett rekryteringsbehov och enligt prognosen kommer behovet att öka i takt med att vi blir färre medborgare som är i arbetsför ålder. Vi ser särskilt behov redan nu inom vård och omsorg samt inom förskolan.

Du är varmt välkommen att bli en del av vår arbetstyrka för att möta rekryteringsbehovet redan idag. Låter det intressant? Ta gärna del av våra förmåner för dig som anställd, följ med på digitalt studiebesök till våra verksamheter och kika in våra lediga jobb!