Uthämtning av IT-utrustning

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Du som förtroendevald ansvarar för att hämta ut utrustningen i början av ditt uppdrag.

Uthämtning av IT-utrusning

IT-utrustning

Du som förtroendevald ansvarar för att hämta ut utrustningen i början av ditt uppdrag.

IT-utrustningen består av:

  • Ipad
  • Laddkabel
  • Fodral
  • Mobilt bredband

Uthämtning sker hos IT-akuten enligt vad som framgår i Anvisning för förtroendevaldas IT-utrustning. Du bokar själv tid hos IT-akuten via IT-akutens bokningstjänst eller genom att ringa 0500-49 85 01. IT-akuten finns i källaren på kommunhuset. Du behöver ha mobilt BankID.

IT-akuten ansvarar för att läsplattan är grundinstallerad med uppkoppling mot kommunens wifi, att de appar som är nödvändiga finns installerade samt att inloggningen testas på plats för att säkerställa att allt är klart för användning.  

Du får även ett mobilt bredband till din läsplatta, för att få detta kontaktar du själv kommunens reception via telefon 0505-170 00 eller reception@karlsborg.se

Anvisning för konfiguration ny Ipad

Passertagg

En passertagg med behörighet till kommunhusets sammanträdeslokaler lämnas ut till ordinarie ledamöter i kommunfullmäktige och nämnder. Du kontaktar själv kommunens reception för att få din passertagg. Telefon 0505-170 00 eller reception@karlsborg.se