"" Kultur & fritid

LEVA - Leta nya vanor

Karlsborgs kommun vill göra en återkommande hälsosatsning för våra medarbetare och tack vare förenings- och näringsliv samt kommunens egna verksamheter kan vi inför våren 2023 erbjuda ett fantastiskt program!

Evenemangs-
kalender

Visst är det skönt att bara slappa lite ibland, men när du får lite ”spring i benen” ska du ta en titt i vår evenemangskalender. Det finns mer än du anar.

Kulturstugan

I Kulturstugan invid Göta Kanal i centrala Karlsborg kan du under året njuta av olika konstutställningar. Vi erbjuder också skapande workshops i olika tekniker för alla åldersgrupper!

Molidens sim- och idrottsanläggning

Välkomna till Molidens sim och idrottsanläggning!

Kulturskolan

Studiefrämjandet Norra Skaraborg, i samarbete med Karlsborgs kultur- och fritidsnämnd driver kulturskolan i Karlsborg.

Kultur

I Karlsborg har kulturlivet ett brett spektrum inom musik, teater, litteratur, film och konst. Här finns tre bibliotek, fästningsmuséet , biograf och kulturskola.

Föreningsliv

Här hittar du information om våra föreningar, bidragsregler och blanketter.

Fritidsgården Kabyssen

Fritidsgården Kabyssen finns till för dig från årskurs 4 upp till 18 år.

Friluftsliv och motion

De vackra och varierande omgivningarna i och runt Karlsborg är en guldgruva för dig som är intresserad av ett rikt friluftsliv. För dig som hellre tar en runda i motionsspåret eller ett svettigt spinningpass finns det möjlighet även till detta. Det finns det mesta för de flesta. Välkommen att upptäcka vad som erbjuds.

Bibliotek

Välkommen till biblioteket - mötesplatsen för alla

Projektstöd ungdom

Här kan du som ungdom ansöka om pengar till Ungdomsdröm.

Senior Sport School

Är du 60+, bosatt i Karlsborgs kommun och vill vara med på ett ”hälsoäventyr”? Känner du att du vill komma ut och röra på dig lite och knyta kontakter? Då är Senior Sport School ett bra val för dig.

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies