"" Kultur & fritid

Bibliotek

Karlsborgs bibliotek är en del av Bibliotek Mellansjö och öppet för alla. Det finns bibliotek i Karlsborg, Mölltorp och Undenäs. Välkommen till ditt bibliotek!

Molidens sim- och idrottsanläggning

Välkomna till Molidens sim och idrottsanläggning!

Kulturlivet i Karlsborg

I Karlsborg har kulturlivet ett brett spektrum inom musik, teater, litteratur, film och konst. Här finns t ex tre bibliotek, Kulturstugan, Fästningsmuséet, biograf och kulturskola.

Fritidsgården Kabyssen

Fritidsgården Kabyssen finns till för dig som går i årskurs 4 upp till 20 år. Hos oss kan du träffa kompisar, fika i vårt café, spela olika spel och snacka med oss fritidsledare. Våra Mobila Fritidsledare träffar du antingen på Kabyssen, ute på byn eller på våra olika aktiviteter och resor.

Ung i Karlsborg

Är du mellan 13-25 år och bor i Karlsborgs kommun? Här får du tips om aktiviteter, evenemang, mötesplatser och annan info som kan vara bra att känna till som ung i Karlsborg.

Senior i Karlsborg

Kultur- och fritidsaktiviteter för dig som är senior i Karlsborgs kommun.

Friluftsliv och motion

De vackra och varierande omgivningarna i och runt Karlsborg är en guldgruva för dig som är intresserad av ett rikt friluftsliv. Här hittar du våra stränder, badplatser och båthamnar, samt allt som rör vandring, cykel, fiske, kanot, utegym, motionsspår och promenadslingor.

Föreningsliv

Här hittar du information om våra föreningar, bidragsregler och blanketter.

Kulturskolan

Studiefrämjandet Skaraborg driver på uppdrag av Karlsborgs kultur- och fritidsnämnd Kulturskolan i Karlsborg. Verksamhetsansvarig Kulturskolan: Isse Johansson, Studiefrämjandet.

Utmärkelser kultur och fritid

Kommunen sätter stort värde på invånarnas engagemang och insatser inom kultur- och fritidsområdet och delar därför ut stipendier och utmärkelser en gång per år. Här hittar du den information du behöver för att själv ansöka eller tipsa oss om någon du tycker är aktuell.

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies