Lämna synpunkt

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Genom att lämna synpunkter på kommunens verksamhet i form av klagomål, beröm och förbättringsförslag kan du vara med och påverka. Genom din delaktighet kan du hjälpa oss att förbättra och utveckla verksamheten. Dina synpunkter är viktiga och vi vill gärna veta vad du tycker.

Lämna synpunkt

Du lämnar synpunkt genom att skicka e-postmeddelande till kommun@karlsborg.se

Dina personuppgifter

När du skickar in meddelande som innehåller personuppgifter samtycker du även till att vi använder uppgifterna för att hantera ditt ärende. Uppgifterna hanteras endast av Karlsborgs kommun eller kommunens bolag beroende på vad ärendet gäller.

Offentlighetsprincipen gäller inom kommunen och kommunens bolag. Vi kan därför komma att lämna ut det du skickar in till oss om någon ber om det. Vi gör alltid en sekretessprövning innan vi lämnar ut en handling. 

Felanmälan

Om felanmälan som rör något som är trasigt eller som behöver åtgärdas hanteras den under sidorna om felanmälan på kommunens webbplats