Bostäder och lediga tomter

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

I Karlsborgs kommun har du goda möjligheter att hitta den boendeform som passar dig bäst, oavsett om du vill bo i villa eller i lägenhet med bostads- eller hyresrätt.

En stor del av kommunens bostäder ligger i natursköna miljöer med närhet till vatten och inom cykel- och gångavstånd till service och skolor.

Det finns ingen bostadsförmedling i Karlsborg. Men på vår sida "Hitta boende" finns listor över hyresvärdar, fastighetsmäklare och bostadsrättsföreningar.

 • Nyckel och symbol för ett hus

  Hitta boende

  I Karlsborgs kommun har du goda möjligheter att hitta den boendeform som passar dig bäst, oavsett om du vill bo i villa eller i lägenhet med bostads- eller hyresrätt.

 • Lediga tomter

  Är du intresserad av att själv utforma ditt framtida boende, eller letar du efter tomt för ditt företag? Här nedan hittar du både industritomter och natursköna tomter till fördelaktiga priser finns i centralorten Karlsborg såväl som i ytterområdenas tätorter Mölltorp, Forsvik och Undenäs.

 • Person i rullstol framför trappa

  Bostadsanpassning

  Det kommunala bostadsanpassningsbidraget riktar sig till dig som har en långvarig eller bestående funktionsnedsättning. Bidraget avser anpassningar av fasta funktioner i din permanenta bostad som är nödvändiga för att du ska kunna bo kvar i ditt hem och leva så självständigt som möjligt.

 • Adresser och namnsättning

  Plan- och byggenheten har ansvaret för underhållet av kommunens del av ett landsomfattande adressregister. Adressregistret är kopplat till andra samhällsfunktioner såsom posten, skatteverket och folkbokföringen.