Ikon understartsida - Näringsliv och arbete Näringsliv & arbete

Näringsliv

Karlsborgs kommuns näringslivsenhet skall strategiskt och målinriktat arbeta för att utveckla kommunens näringsliv

Flytta till Karlsborg

Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget intill Vätterns strand. Här finns det mesta ifråga om god boendemiljö, vacker natur, båt- och friluftsliv och en väl utbyggd samhällsservice. Nyfiken, intresserad av att flytta hit? Här får du information och inspiration!

Jobba hos oss

Karlsborgs kommun kan erbjuda ett varierat utbud av yrken. Många arbetsplatser är endast ett stenkast från Vättern! Det fantastiska landskapet och närheten till naturen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - en riktig Guldplats!

Arbetsmarknadsenheten arbetar för att fler ska ha arbete och en egen försörjning. Vi vill stötta dig som arbetssökande och boende i Karlsborg mot dina mål utifrån dina förutsättningar. Med hjälp av jobbnycklar gör vi tillsammans en planering som hjälper dig att skapa en förflyttning.

Karlsborgs kommuns näringslivsenhet skall strategiskt och målinriktat arbeta för att utveckla kommunens näringsliv

Nyheter

 • Tobias Lille

  Fredagsstafetten besöker Lilles!

  3 juli 2020 | Näringsliv och arbete

  Fredagsstafetten besöker idag Lilles Entreprenad och Allservice AB.

 • Symbol för eldningsförbud

  Eldningsförbudet i Karlsborg är upphävt

  30 juni 2020 | Bygga, bo och miljö, Kultur och fritid, Näringsliv och arbete

  Eldningsförbudet i Karlsborgs kommun är upphävt. Men det är fortsatt viktigt att du är försiktig och tar ansvar för hur du eldar och grillar i naturen. På vår sida om att grilla och elda får du bra tips och råd om vad du ska tänka på.

 • Pengar, hus och elkontakt

  Energiråd i coronatider

  22 juni 2020 | Näringsliv och arbete, Stöd och hjälp, Näringsliv och arbete

  I dessa tider kanske din verksamhet har tvingats dra ner på takten och då gäller det att man försöker minska kostnader så gott det går. Nedan hittar du Karlsborgs kommuns energirådgivare, Thomas Bengtssons råd till företagarna i Karlsborg.

 • Två personer paddlar kanot

  Hålla avstånd – uppmaning till besökare, gäster och kunder

  18 juni 2020 | Näringsliv och arbete, Näringsliv och arbete, Myndigheternas information

  Nu är turistsäsongen igång och vi kommer med all sannolikhet att få många besökare till vår fina kommun! Det är förstås något vi alla ser fram emot och välkomnar. Men, som ni säkert känner till är spridningen av Coronaviruset just nu förhållandevis stor i vår del av landet och det är extra viktigt att vi alla tar vårt ansvar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 • En hög med tidningar
Fler nyheter

Vill du ge beröm eller har du synpunkter och förslag på förbättringar på någon av våra verksamheter i Karlsborgs kommun? På vår Tyck till-sida har du möjlighet att ge dina synpunkter på kommunens verksamheter.

Här hittar du de e-tjänster och möjlighet till självservice som Karlsborgs kommun erbjuder.

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies