Fritidsgården Kabyssen

Telefon
0505-17039

Besöksadress
Kungsgatan 16

Postadress
546 22 Karlsborg

Kontakter

Fritidsgården Kabyssen finns till för dig som går i årskurs 4 upp till 18 år. Hos oss kan du träffa kompisar, fika i vårt café, spela olika spel och snacka med oss fritidsledare. Våra Mobila Fritidsledare träffar du antingen på Kabyssen, ute på byn eller på våra olika aktiviteter och resor.

Lugn Stund

Lugn stund på Kabyssen - torsdagar kl. 15.00 - 17.00 för er i årkurs 4 - 20 år som vill ha det lite lugnare runt er för att trivas. Vi pysslar, umgås och hittar på saker tillsammans. Mer info om Lugn Stund hittar du här.

Vi fortsätter med Lugn stund under vårterminen i samma format som vi börjat under följande datum: 18/4, 25/4, 2/5, 23/5 & 30/5.

Välkomna!Aktuell information

Viktig information till er som besöker oss under spontanidrotten på Moliden!

Varje torsdag mellan kl. 15.00-17.00 har vi spontanidrott på Moliden som riktar sig till dig i årskurs 4-7. Från och med imorgon (7/3) testar vi något nytt.

Vi kommer att ha öppet på Kabyssen mellan kl. 14.00 - 15.00 och sedan gå tillsammans upp till Moliden lagom tills spontanidrotten drar igång.
Detta innebär att ni som slutar skolan tidigt är välkomna till Kabyssen i väntan på spontanidrotten. För er som vill gå direkt till Moliden så är ni välkomna dit kl. 15.00.

Detta gör vi som en åtgärd på grund av att vi fått in flertalet klagomål på att det varit väldigt stökigt i Molidens lokaler. Moliden är ingen lekplats och vi måste visa respekt för alla som vistas där. Om detta inte respekteras kommer ytterligare åtgärder vidtas.

Kabyssen tipsar om en digital föreläsning den 11 april kl. 18.00
11 april - Det syns inte, föreläsning för vårdnadshavare & viktiga vuxna (skaraborg.se) Finns att titta på i efterhand under begränsad tid!

Tobbes minne
Vi är oerhört tacksamma för denna fina gest som familjen i Tobbes anda valt att be om och vi kommer att använda pengarna till ungdomarnas bästa och se till att de är delaktiga i vad pengarna används till. Så vi vill säga ett ödmjukt stort TACK från oss på Kabyssen till Tobbes familj och alla ni som valt att ge! TACK!

 

Vårt ungdomscafé i Karlsborg - Café Kabyssen, 
öppettider
torsdagar kl. 17.00 - 19.00 för åk 7 - 20 år,
fredagar  kl. 19.00 - 23.00 för åk 7 -  20 år
(OBS! Vi har stängt på Kabyssen när det är spontanfotboll på Moliden under våren.)
lördagar kl. 16.00 - 18.00 för åk 4 - 6 samt kl. 16.00 - 22.00 för åk 7 - 20 år!
Varmt välkomna!

Våra mobila fritidsledare vandrar på byn under vissa kvällar. Vi välkomnar vuxna att följa med oss ut på våra vandringar om kvällarna. 

Vill ni, vuxna som ungdomar, komma i kontakt med oss på Kabyssen eller
våra mobila fritidsledare når ni oss lättast genom att ringa / sms:a till Kabyssen på tel. 072-858 70 39.

 

På Kabyssen kan du träffa kompisar, fika i vårt café, spela olika spel och snacka med oss fritidsledare. Kolla in våra öppettider och kom till Kabben eller kontakta oss på Instagram chatt, Facebook Messenger, sms och Discord, om du känner att du vill prata med oss om allt mellan himmel och jord. 

Vi ser gärna att ni ungdomar själva kommer med idéer på vad ni vill göra och att ni skapar aktiviteter för och tillsammans med andra ungdomar. För ni har rätt att själva påverka och vara delaktiga i er fritid, vi finns här som stöd och gör vad vi kan för att hjälpa till. Har ni en idé eller ett förslag på aktiviteter, hör av dig till oss på Kabyssen via våra sociala medier, telefon/sms 072-858 70 39 eller via mail till towe.skiold.elf@karlsborg.se

På Kabyssen arbetar vi för att motverka våld, mobbing, främlingsfientlighet, sexuella trakasserier, kränkningar, droger och psykisk ohälsa med mera. Vår verksamhet står för att alla ska visa respekt för varandra, sig själva och för egendom och att Kabyssen ska vara en trygg plats där man kan och får vara sig själv. Tillsammans skapar vi en trygg miljö där vi alla kan trivas. 

Våra trivselregler och hur det fungerar på Kabyssen hittar ni här.

Välkommen till Kabyssen!

Vill du prata med oss?

Du är alltid välkommen till Kabyssens lokaler. Men visste du att du även kan nå oss digitalt under våra öppettider på Instagram chatt, Facebook messanger, sms och Discord om du känner att du vill prata med oss om allt mellan himmel och jord?

Telefon:                072-858 70 39
Instagram:            fritidsgardenkabyssen
Facebook:             Fritidsgården Kabyssen
Snapchat:             Kabyssen
Discord:                Kabyssen#9576

Mobila fritidsledare

Våra mobila fritidsledare är verksamma både i våra olika verksamheter och vandra ute i på byn med uppsökande verksamhet. Vi välkomnar vuxna att vandra tillsammans med oss. 

Vill ni komma i kontakt med våra mobila fritidsledare?
Skicka ett sms eller ring till Kabyssens telefon 072-858 70 39. 

Här hittar vår öppettider på Kabyssen och information om hur du kan komma i kontakt med oss på olika sätt.

Detta händer på Kabyssen under 2024 Alla aktiviteter är alltid drogfritt och vi försöker hålla nere alla kostnader så att så många som möjligt kan vara med på aktiviteterna.

Kabyssen - det är hit de flesta ungdomarna går på sina raster och håltimmar

Fritidsgården är öppen för er mellan årskurs 4 till och med det år ni fyller 20 år som ett naturligt samlingsställe på kvällen. Vi finns här för er. Välkomna!

Våra mobila fritidsledare är verksamma både inom vår fritidsverksamhet och med en uppsökande verksamhet ute i på byn där vi träffar er ungdomar på era villkor och arenor. Vill ni komma i kontakt med våra mobila fritidsledare? Skicka ett sms eller ring till Kabyssens telefon 072-858 70 39.

Gårdsrådet består av ungdomar från klasserna 7-9 på Carl Johan skolan som vill vara med och tycka till om vad vi ska göra på Kabyssen. Vill du vara med i Gårdsrådet? Kontakta personalen på Kabyssen eller skicka ett sms på tel. 073-806 70 46

Vi jobbar tillsammans med Tibro och Hjo i något som kallas Ungdomsgruppen, där representanter från varje kommun finns med som jobbar med ungdomar.

Är du mellan 13-25 år och bor i Karlsborgs kommun? Här får du tips om aktiviteter, evenemang, mötesplatser och annan info som kan vara bra att känna till som ung i Karlsborg.