Fritidsgården Kabyssen

Telefon
0505-17039

Besöksadress
Kungsgatan 16

Postadress
546 22 Karlsborg

Kontakter

Fritidsgården Kabyssen finns till för dig som går i årskurs 4 upp till 18 år. Hos oss kan du träffa kompisar, fika i vårt café, spela olika spel och snacka med oss fritidsledare. Våra Mobila Fritidsledare träffar du antingen på Kabyssen, ute på byn eller på våra olika aktiviteter och resor.

Aktuell information

Vi vill önska alla våra ungdomar välkomna tillbaka till skolan och oss på Fritidsgården både på rasterna och om kvällarna.

Ondag 13/9 kl. 09.00 - 10.00 får Kabyssen besök av Ungdomsmottagningen och skolsköterska.
Vi välkomnar alla elever till oss för att prata lite och få ett ansikte på vilka som jobbar på ungdomsmattagningen och lite info om öppettider och vad de kan hjälpa till med. Så väkomna ner till oss på Kabyssen och passa på att tjöta lite med oss! 

Torsdag 14/9 håller Suicid Zero en gratis föreläsning "Våga Fråga"
i samband temaveckan och suicidpreventionsdagen den 10/9.
Länk till att anmäla sig hittar du här

Lördag 16/9 är det Bondens marknad i Karlsborg och Sveriges Skräp-plockar-dag. Vi arrangerar tisdag och lördag vecka 37, en skräp-plockar-skattjakt med pris till alla som deltar. 


Lördag 16/9 öppnar vi också vårt ungdomscafé i Karlsborg - Café Kabyssen, som kommer att ha öppet torsdagar kl. 15-00 - 19.00 för åk 7 - 18 år,
fredagar kl. 18.00 - 23.00 för åk 7 - 18 år och på lördagar kl. 16.00 - 18.00 för åk 4 - 6 samt kl. 16.00 - 23.00 för åk 7 - 20 år!
Varmt välkomna!

Våra mobila fritidsledare vandrar på byn under vissa kvällar. Vi välkomnar vuxna att följa med oss ut på våra vandringar om kvällarna. 

Vill ni, vuxna som ungdomar, komma i kontakt med oss på Kabyssen eller
våra mobila fritidsledare når ni oss lättast genom att ringa / sms:a till Kabyssen på tel. 072-858 70 39.

 

På Kabyssen kan du träffa kompisar, fika i vårt café, spela olika spel och snacka med oss fritidsledare. Kolla in våra öppettider och kom till Kabben eller kontakta oss på Instagram chatt, Facebook Messenger, sms och Discord, om du känner att du vill prata med oss om allt mellan himmel och jord. 

Kom gärna med egna idéer på vad ni vill göra och vad vi kan hjälpa till med.
Skicka e-post till towe.skiold.elf@karlsborg.se

På Kabyssen arbetar vi för att motverka våld, mobbing, främlingsfientlighet, sexuella trakasserier, kränkningar, droger och psykisk ohälsa. 

Vi finns här för dig! Välkommen till Kabyssen!

Vill du prata med oss?

Du är alltid välkommen till Kabyssens lokaler. Men visste du att du även kan nå oss digitalt under våra öppettider på Instagram chatt, Facebook messanger, sms och Discord om du känner att du vill prata med oss om allt mellan himmel och jord?

Telefon:                072-858 70 39
Instagram:            fritidsgardenkabyssen
Facebook:             Fritidsgården Kabyssen
Discord:                Kabyssen#9576

Mobila fritidsledare

Våra mobila fritidsledare är verksamma både i våra olika verksamheter och vandra ute i på byn med uppsökande verksamhet. Vi välkomnar vuxna att vandra tillsammans med oss. 

Vill ni komma i kontakt med våra mobila fritidsledare?
Skicka ett sms eller ring till Kabyssens telefon 072-858 70 39. 

Här hittar vår öppettider på Kabyssen och information om hur du kan komma i kontakt med oss på olika sätt.

Detta händer på Kabyssen under 2023 Alla aktiviteter är alltid drogfritt och vi försöker hålla nere alla kostnader så att så många som möjligt kan vara med på aktiviteterna.

Kabyssen - det är hit de flesta ungdomarna går på sina raster och håltimmar

Fritidsgården är öppen för er mellan årskurs 4 till och med det år ni fyller 18 år som ett naturligt samlingsställe på kvällen. Vi finns här för er. Välkomna!

Våra mobila fritidsledare är verksamma både inom vår fritidsverksamhet och med en uppsökande verksamhet ute i på byn där vi träffar er ungdomar på era villkor och arenor. Vill ni komma i kontakt med våra mobila fritidsledare? Skicka ett sms eller ring till Kabyssens telefon 072-858 70 39.

Gårdsrådet består av ungdomar från klasserna 7-9 på Carl Johan skolan som vill vara med och tycka till om vad vi ska göra på Kabyssen. Vill du vara med i Gårdsrådet? Kontakta personalen på Kabyssen eller skicka ett sms på tel. 073-806 70 46

Vi jobbar tillsammans med Tibro och Hjo i något som kallas Ungdomsgruppen, där representanter från varje kommun finns med som jobbar med ungdomar.

Är du mellan 13-25 år och bor i Karlsborgs kommun? Här får du tips om aktiviteter, evenemang, mötesplatser och annan info som kan vara bra att känna till som ung i Karlsborg.