Broschyr "Trygg i Karlsborg" till alla hushåll

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Framsida på broschyren "Trygg i Karlsborg"

30 september 2023

Under helgen 30 sept-1 okt - i samband med den nationella beredskapsveckan - delas broschyren "Trygg i Karlsborg" ut till alla hushåll i Karlsborg.

Som en del i att stärka det lokala samhällets motståndskraft och förmåga att hantera allvarliga händelser har Karlsborgs kommun tagit fram broschyren ”Trygg i Karlsborg" som kommer att delas ut till alla hushåll i Karlsborg under beredskapsveckan. Den handlar om trygghets- och beredskapsfrågor på ett nationellt och lokalt plan samt vad man själv kan göra för att bidra till ett tryggt Karlsborg.

Vi har tagit fram den här broschyren som ett komplement till den nationella broschyren ”Om krisen eller kriget kommer”. Här ger vi ett lokalt perspektiv och de här två tillsammans blir ett bra stöd i vårt gemensamma beredskapsarbete, säger Ola Johansson som är säkerhetschef i Karlsborgs kommun.

Broschyren innehåller också information om de fysiska informationspunkter som kommunen kan aktivera ifall att det inte finns tillgång till exempelvis internet och telefoni.

Ladda hem broschyrerna: