Karlsborgsföretag på Elmia Subcontractor i Jönköping

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Karlsborg Elmia

11 november 2021

Elmia Subcontractor är tillbaka. Mässan som kallas för tillverkningsindustrins starkaste arena har haft en ofrivillig paus under 2020 men är nu äntligen tillbaka i Jönköping. Vi var länge osäkra på om det skulle bli någon mässa i år men efter att vi fick besked från arrangören om att mässan kunde genomföras på ett säkert och tryggt sätt så fanns det inga tveksamheter om att företagarna från Karlsborg skulle delta.

Vi är på plats på mässan tillsammans med över 700 andra företag från olika delar av världen och har en gemensam ”karlsborgsmonter”

I vår monter står Brodit, Karlsborgs Plåtproduktion, Precikap, Mölltorps Gjuteri, Dupp Film och Noremech tillsammans med Karlsborgs kommun.

-"Det har varit några väldigt bra dagar på mässan med mängder av positiva möten för företagarna. Nästan lika viktigt som att träffa potentiella kunder för företagarna är mötet mellan företagarna och Karlsborgs kommun. Det är genom att träffa och prata med varandra som vi bygger ett positivt företagsklimat i Karlsborg. säger näringslivsutvecklare, Johan Almgren

Från Karlsborgs kommun har montern varit bemannad av näringslivsutvecklare Johan Almgren under hela veckan. Resterande dagar har bemannats av arbetsmarknadschefen Kristian Lagerström, skolan har varit representerad av skolchefen Harald Lundqvist samt utvecklingsledaren Linda Schultz Forsberg. Under mässans sista dag kommer hela styrkan från plan- och bygg dvs. samhällsbyggnadschefen Håkan Karlsson, bygglovshandläggarna Isabell Holm och Magnus Hagebratt samt administratören Tove Wirtberg.

-”Elmia Subcontractor är verkligen ett jättebra tillfälle att träffa våra befintliga kunder som vi inte träffar så ofta men även en suveränt tillfälle att knyta nya kontakter som kan genera affärer för oss i framtiden" säger Marie Nordh, VD på Mölltorps Gjuteri som ställer ut i Karlsborgsmontern för tredje gången.

Läs mer om mässan här!