Vaccination av personal är igång

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

En ung kvinna blir vaccinerad

11 februari 2021

Vaccinering av kommunens vård- och omsorgspersonal har startat. En stor andel av de tillfrågade har tackat ja och vaccinationerna sätter igång i slutet av den här veckan för att sedan fortsätta i början av vecka 7.

Västra Götalandsregionen har det övergripande ansvaret för vaccination mot Coronaviruset och tillsammans med ett antal andra personalgrupper tillhör medarbetarna inom kommunens vård- och omsorgsverksamhet regionens priogrupp 1 att vaccinera.

En stor andel av de tillfrågade har tackat ja till att bli vaccinerade och i slutet av vecka 6 påbörjas arbetet och fortsätter i början av vecka 7. Alla som har tackat ja kommer dock inte att få sitt vaccin den här omgången, men så snart det är klarlagt om ytterligare tillfällen kommer berörda att informeras om det. 

Vaccineringen genomförs av företaget Avonova som också har i uppdrag att hantera vaccinationen i ett flertal andra kommuner.