VÄLJ ATT SLUTA - Telefonlinjen för dig som riskerar att skada den du älskar

Telefon
0505-17247

Mobiltelefon
076-949 41 88

Bekymmersam kvinna med en man

9 april 2021

Funderar du på om ditt beteende är okej? "Välj att sluta" är en telefonlinje för dig som vill få hjälp att förändra ett kontrollerande eller våldsamt beteende. Ring "Välj att sluta" på 020-555 666!

Hos "Välj att sluta" får du möjlighet att prata anonymt med en rådgivare som har stor erfarenhet av att möta personer som varit i din situation. Här får du gratis stöd och råd och vidrae hjälp till behandling om du vill och behöver.

Du är självfallet välkommen att kontakta "Välj att sluta" ifall du har frågor om ilska, kontrollerande och våldsamt beteende, även om du inte utövar våld i din relation.

Telefontider: Måndag, tisdag och torsdag 08.30 till 16.00

Utanför telefontiderna går det bra att lämna meddelande på telefonsvarare. Du rings upp från dolt nummer inom två arbetsdagar.

Du kan även mejla på info@valjattsluta.se. Du är inte anonym när du mailar men dina uppgifter kommer att bli raderade efter svar. Om du lämnar ditt telefonnummer i mejlen så rings du upp inom två arbetsdagar. Råd eller hänvisningar ges inte via via e-post, utan via personligt samtal.

"Välj att sluta" drivs av Länsstyrelsen Stockholm i samverkan med Manscentrum Stockholm och i nära samarbete med alla länsstyrelser i Sverige.