Vi stänger träffpunkterna och anhörigcafé

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Två personer lägger pussel

18 november 2020

Med anledning av att smittspridningen har tagit ny fart och att vi ser en kraftig ökning av antalet bekräftade fall i vårt område har socialförvaltningens ledningsgrupp beslutat att stänga träffpunkterna och anhörigcafé från måndag 23 november.

Spridningen av Coronaviruset har tagit ny fart och med skärpta råd och regler har regeringen tillsammans med nationella myndigheter kraftigt signalerat att det är allvar nu.

Vi ser också en stor ökning av antalet bekräftade fall av Covid-19 i vårt område. Med anledning av det väljer vi att stänga träffpunkterna och anhörigcafé från och med måndag 23 november. Beslutet är fattat av socialförvaltningens ledningsgrupp och syftar till att minska risken för smittspridning i vårt samhälle.

Som ett alternativ till träffpunkterna erbjuds istället enskilda besök av personalen i det egna hemmet. Den som är intresserad av besök i hemmet ombeds att ta kontakt med enhetschef eller personal på träffpunkten för mer information.