Specialtillverkning av trappa till Moliden

Telefon
0505-17000 (växel)

Besöksadress
Svartfjällsvägen 3

Öppettider
Måndag - Torsdag kl. 07.00 -16.00,
Fredag kl. 07.00 -13.00

Hitta hit

Postadress
546 33 Karlsborg

Kontakter

Trappa-Moliden

1 oktober 2019

Arbetsmarknadsenheten har tillverkat en specialdesignad trappa till Molidens Idrottshall. Trappan är till för att kunna ta sig ner från läktaren utan att inkräkta på spelplanens yta vid olika typer av arrangemang.

En ny flyttbar trappa installerades v 39. till Molidens Idrottshall. Tillverkningen har skett av arbetsmarknadsenheten och ska göra det möjligt att ta sig ner från läktaren utan att inkräkta på spelplanens yta. 

Idén till trappan uppstod i samband med att Karlsborgs bordtennisklubb skulle anordna en stor turnering. Det befintliga trapporna från läktaren gjorde att man inte fick plats med det antal bord/spelplaner som krävdes. Karlsborgs föreningskonsulent Thorbjörn Ingvarsson kontaktade arbetsmarknadsenheten som sedan lät tillverka en prototyp. Efter några mindre justeringar färdigställdes trappan och levererades till Moliden och turneringen kunde genomföras med fullt antal spelplaner och alla parter var nöjda.

Ytterligare en trappa är under tillverkning

Trappan fungerade så bra så att nu har fastighetsavdelningen beställt ytterligare en likadan trappa som nu kommer att erätta de gamla. Tillverkningen är nu i full gång!

Arbetsmarknadsenheten arbetar för att skapa en förflyttning till eller närmare ett arbete för människor som saknar arbete och egen försörjning. Tillverkningen av trappan är ett exempel på arbeten som arbetsmarknadsenheten kan hjälpa till med. Läs mer om hur arbetsmarknadsenheten arbetar här