LEVA - Leta nya vanor

Telefon
0505-17000 (växel)

Telefontider
mån-fre: 7.30-16.30

E-post
kultur.fritid@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
mån-fre: 7.30-16.00

Hitta hit

Postadress
Karlsborgs kommun
Kultur- och fritidsförvaltningen
546 82 Karlsborg

Logotyp LEVA - leta nya vanor - turkos

Vi i Karlsborgs kommun vill göra en återkommande hälsosatsning för våra medarbetare och planerar att genomföra den för första gången våren 2023.

Karlsborgs kommun är en organisation med ca 500 fastanställda som bedriver verksamhet i olika omfattning dygnet runt, året runt. 

Leta ny vanor till ett hälsosammare liv

Satsningen går ut på att hjälpa våra medarbetare att LEta nya VAnor (LEVA) till ett hälsosammare liv, något vi inte klarar utan er företagare och föreningar då det är ni som skapar förutsättningar för medborgarna att ha ett aktivt och välmående liv. 

Vi vill under fyra veckor (v. 3-6 2023) kunna erbjuda våra medarbetare att gratis prova på aktiviteter som främjar välmående och som de sedan eventuellt kan fortsätta att bedriva på egen hand genom er. Vi hoppas att ni ser det här som en möjlighet att marknadsföra er och ett tillfälle att bidra till en bättre hälsa åt Karlsborgarna. Tanken är att ni under dessa veckor kan erbjuda samma aktivitet återkommande eller olika aktiviteter. Det är helt upp till er och vi är glada för alla bidrag vi kan erbjuda våra medarbetare! 

Vill ni vara med?

För att kunna planera vårt arbete på ett bra sätt behöver vi ta reda på vilka av er som har möjlighet att delta i detta evenemang och i vilken utsträckning. Därför vill vi gärna att ni anmäler ert intresse till oss genom att fylla i webbformuläret nedan, senast 9/12. 

Det går också såklart bra att maila er återkoppling till hrenheten@karlsborg.se, men viktigt att vi får svar på frågorna som ställs i webbformuläret nedan. 

Vill ni veta mer? 

Kontakta gärna någon ur projektgruppen: 

Näringslivsutvecklare johan.almgren@karlsborg.se tel 070-199 22 40

Föreningskonsulent thorbjorn.ingvarsson@karlsborg.se tel 0505-172 09

Kultursamordnare johanna.marstrom@karlsborg.se tel 0505-170 28

hrenheten@karlsborg.se tel 0505-171 92 alt 0505-171 40

Tidaholms kommun anordnar liknande veckor

Tidaholms kommun har sedan flera år tillbaka anordnat veckor med fokus Hälsa i Tidaholm för sina medarbetare och inspirerat oss till att vilja skapa något liknande.

Ta gärna del av deras film för en bättre bild av vad vi vill kunna erbjuda på följande länk

Intresseanmälan

Uppgifter - kontaktperson

Dina personuppgifter

I och med att du fyller i och skickar din anmälan behandlar kommunen dina personuppgifter. Vi behandlar dem i enlighet med dataskyddsförordningen.

Läs mer om detta på vår informationssida om dataskyddsförordningen (GDPR).

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas