Vi fortsätter med regler för säkra besök på Haganäset

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Med anledning av Coronasituationen har kommunhuset stängt för besök. Behöver du komma i kontakt med någon tjänsteperson i kommunhuset rekommenderas du att mejla eller ringa. Information om hur du enklast kommer i kontakt med oss hittar du på vår kontaktsida och den når du via länk högst upp på sidan.


Kommunhusets ordinarie öppettider:
Måndag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-14.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Kontakter

Drönarfoto över Haganäsets äldreboende

26 februari 2021

Trots att många på kommunens särskilda boenden nu fått två doser av covidvaccinet kvarstår risken för smittspridning mellan boenden, anhöriga och personal. För att skydda våra äldre och minska risken för smitta så långt som möjligt behöver därför alla även fortsättningsvis följa de regler som gäller sedan tidigare.

Trots att många på kommunens särskilda boenden nu fått två doser av covidvaccinet kvarstår risken för smittspridning mellan boenden, anhöriga och personal. Av dem som bor och arbetar där är det fortfarande en hög andel som inte är fullt vaccinerade ännu. Eftersom vaccinet heller inte ger 100 % skydd vill vi än så länge vara extra försiktiga. 

För att skydda våra äldre och minska risken för smitta så långt som möjligt behöver därför alla även fortsättningsvis följa de regler som gäller sedan tidigare:

  • Spontanbesök är inte tillåtet – den som vill besöka en närstående på Haganäset behöver boka tid i förväg.
  • För att få svar på frågor kring besök, bokningar och andra praktiska detaljer ska avdelningen kontaktas där den närstående bor.
  • Särskild information lämnas inför och under besöket om vilka regler och rutiner som måste följas för att det ska vara tryggt och säkert för alla. 

Om läget förändras

Socialförvaltningen bevakar läget och om det sker förändringar kan det förändra möjligheterna till att besöka Haganäset.