Individ- och familjeomsorgen håller stängt för besök

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Med anledning av Coronasituationen har kommunhuset stängt för besök. Behöver du komma i kontakt med någon tjänsteperson i kommunhuset rekommenderas du att mejla eller ringa. Information om hur du enklast kommer i kontakt med oss hittar du på vår kontaktsida och den når du via länk högst upp på sidan.


Kommunhusets ordinarie öppettider:
Måndag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-14.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Illustration Coronavirus i blå toner

22 december 2020

Med anledning av Coronasituationen och att smittspridningen är hög i vårt område har Socialförvaltningen beslutat att individ- och familjeomsorgoen (IFO) inte ska ta emot spontanbesök. Har du en bokad tid för besök kommer det att genomföras som planerat, i annat fall kommer du att meddelas detta.

Smittspridningen ökar i vårt område och nu krävs fler åtgärder för att minska smittspridningen. Därför har Socialförvaltningen tagit beslut om att inte längre ta emot spontana besök vid kommunens individ- och familjeomsorg (IFO). Du kan fortfarande lämna handlingar i brevlådan i första entrén.

Andra sätt att kontakta oss

Digitala besök

Vi genomför gärna digitala besök, för detta behöver du ladda ner en app i din telefon eller på din dator, den heter Teams. Din handläggare skickar sedan en länk till dig via e-post som du sedan använder för att ansluta till mötet.

Telefon eller mejl

För att komma i kontakt med oss ombeds du att i första hand kontakta din handläggare på något av följande sätt:

  • via kommunens växel 0505-170 00
  • mejla till individochfamiljeomsorg@karlsborg.se 

Akuta ärenden

Har du ett akut ärende så som en anmälan om oro för ett barn eller någon vuxen som far illa skall du kontakta oss på något av följande sätt:

  • Ring vår jourtelefon, även denna nås via kommunens kontaktcenter 0505-170 00, öppet dagtid, vardagar. Under julhelgen förekommer avvikande öppettider. Mer information om kontaktcenters öppettider hittar du på vår allmänna kontaktsida.
  • För akuta ärenden kvällar nätter och helger ska du ringa socialjouren 0500-49 74 21, 0500-49 74 22.
  • Övriga akuta fall ring SOS Alarm, telefon 112.