Här hittar du stöd för ditt företags rekryteringsprocess

Telefon
0505-17000 (växel)

Besöksadress
Svartfjällsvägen 3

Öppettider
Måndag - Torsdag kl. 07.00 -16.00,
Fredag kl. 07.00 -13.00

Hitta hit

Postadress
546 33 Karlsborg

Kontakter

Siluetter människor

11 oktober 2019

Rekryteringsguiden är ett nytt verktyg som gör det lättare för dig som företagare i Karlsborg att hitta rätt kompetens. Fyll bara i inom vilket som du söker kompetens så tar verktyget fram förslag på hur du kan gå vidare!

Rekryteringsguiden är ett nytt verktyg som gör det lättare för dig som företagare i Karlsborg att hitta rätt kompetens. Fyll bara i inom vilket som du söker kompetens så tar verktyget fram förslag på hur du konkret kan gå vidare.

Med hjälp av Arbetsförmedlingens Rekryteringsguide blir det lättare för dig som arbetsgivare att hitta rätt rekryteringsmetod. Verktyget integreras nu med karlsborg.se i syfte att sprida tjänsten till Karlsborgs företagare.

I Rekryteringsguiden är det möjligt att göra geografiska sökningar baserat på yrke och få förslag på vilken rekryteringsmetod som passar dig bäst.

Förslaget grundar sig på statistik och prognoser som är dagsaktuella för arbetsmarknaden. På så sätt blir du mer effektiv i din rekryteringsprocess. Statistiken och prognoserna baseras på information från Arbetsförmedlingen, Statistiska centralbyrån och Tillväxtvärket.

Här hittar du rekryteringsguiden. Skriv bara i inom vilket yrke du vill rekrytera så får du snabbt förslag på vilken rekryteringsmetod som är bäst för det önskade yrket. Karlsborg är förvalt som plats.

Läs mer om arbetsförmedlingens stöd till dig som vill anställa eller öppna dörren för en praktikplats